Wie zijn wij?

Wij zijn Nico de Vos en Tiny Prins.                                                                                                                  We zijn al jarenlang als respectievelijk psychotherapeut en eerstelijnspsychologe, zelfstandig gevestigd en werken juridisch onafhankelijk van elkaar.                                                 Wij zijn tevens getrouwd en hebben twee volwassen uit huis wonende kinderen

N. de Vos

Nico de Vos

Na het VWO en twee jaar Technische Hogeschool, studeerde ik klinische psychologie in Amsterdam. Na mijn afstuderen in 1983 werkte ik in de verslavingszorg en als beginnend therapeut bij een psychiater. Daarnaast was ik bij twee Riagg’s werkzaam. In 1986 begon ik een eigen praktijk als eerstelijnspsycholoog. Daarnaast deed ik de postdoctorale opleiding psychotherapie. In 1992 vestigde ik mij als zelfstandig psycholoog – psychotherapeut.

Ik werk vanuit meerdere theoretische kaders: mijn basishouding is cliëntgericht, ik ben cognitief-gedragstherapeut maar werk ook vanuit psychodynamische en systeemtheoretische invalshoek.

 

Tiny Prins

Tiny Prins

In 1982 ben ik afgestudeerd in klinische psychologie in Amsterdam. Ik heb enige jaren in de jeugdhulpverlening gewerkt, en ben verbonden geweest aan een audiologisch centrum. Vanaf 2001 ben ik als gekwalificeerd eerstelijns psycholoog en als BIG- geregistreerde gezondheidszorg psycholoog aan de slag gegaan. Sinds die tijd heb ik een zelfstandige praktijk. In contact met cliënten vind ik persoonlijke betrokkenheid belangrijk, evenals een nauw aansluitende behandeling, met oog voor de individualiteit van de cliënt. Ik probeer vooral in mijn therapieën theorieën en werkwijzen te vertalen in praktische en concrete stappen.